Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nda Dereceye Giren Kadınlar Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nda Dereceye Giren Kadınlar Ödüllendirildi

(MASİAD) Girişimci Kadınlar Kurulu tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Potansiyel İş kadınları Fuarı'nda dereceye giren gıda ve el sanatları ürünlerinin sahibi kadınlar ödüllendirildi.

09.03.2012 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği

(MASİAD) Girişimci Kadınlar Kurulu tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Potansiyel İş kadınları Fuarı'nda dereceye giren gıda ve el sanatları ürünlerinin sahibi kadınlar ödüllendirildi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Kızılot Belediye Başkanı Mustafa Keçer, Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Gündoğmuş ile fuarda yer alan kadın girişimciler katıldı.

Toplantının açılışında konuşan MASİAD Girişimci Kadınlar Kurulu Başkanvekili Ayşen Hancıoğlu, eğitimin her kadın için hak olduğunu ve aile bireylerinin yetiştirilmesinde eğitimli kadının farkının önemli olduğunu kaydetti.

Hancıoğlu, Türk kadının seçme ve seçilme hakkını diğer ülkelerdeki kadınlardan çok önce aldığını hatırlattı. Bu yıl 3'üncüsünü düzenledikleri Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nın en iyi sosyal sorumluluk projesiyle ödüllendirildiğini belirten Hancıoğlu "Bu fuarla girişimcilik ruhu taşıyan kadınların birer iş kadını olmalarını hedefliyoruz" dedi.

MASİAD Başkanı Ahmet Boztaş ise, işadamlarının çalıştıkları bölgelerde sosyal sorumluluklarının olduğunu ifade etti. Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nı da bir sosyal sorumluluk olarak değerlendirdiğini anlatan Boztaş, amaçlarının evde oturan kadınların girişimcilik ruhunu ortaya çıkarmak olduğunu kaydetti.

Boztaş, "Manavgat'a has ürünlerin ortaya çıkmasını sağlamak istiyoruz. Onların coğrafi markalarını almak istiyoruz" diye konuştu.

Manavgat Belediye Başaknı Şükrü Sözen, kadınların yer isteklerini karşılamak amacıyla 3 bölge belirlediklerini söyledi.

Törenin sonunda gıda ürünleri kategorisinde dereceye giren Süheyla Toraman, Esma Karabacak ve Ayla Özdemir ile el sanatları kategorisinde dereceye giren Züleyha Bayram, Meryem Asar ve Nilüfer Göllü'ye ödülleri verildi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nda Dereceye Giren Kadınlar Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement