Rektör Gönüllü, Personelle İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Rektör Gönüllü, Personelle İftar Yemeğinde Buluştu

Rektör Gönüllü, Personelle İftar Yemeğinde Buluştu

Adıyaman Üniversitesi akademik ve idari personeli, Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'nün ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde buluştu.

31.07.2013 14:40  Güncelleme: 14:52

Adıyaman Üniversitesi akademik ve idari personeli, Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'nün ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mediko-Sosyal tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine katılan personel ve aileleri ile Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü tek tek ilgilendi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, yaptığı selamlama konuşmasında iftar yemeğine katılan personele ve ailelerine teşekkür ederek, Ramazan ayını ve bayramlarını tebrik etti.

Adıyaman Üniversitesi'nin akademik ve idari personeli sayesinde her geçen gün daha da büyüyüp geliştiğini vurgulayan Prof. Dr. Gönüllü, şunları aktardı:

"En alt kademesinden en üst yöneticisine kadar bütün personelimiz bizim için çok önemlidir. Bu manevi atmosferi yüksek günlerde siz değerli personellerimizle iftar programında birlikte bulunmak bizler için çok büyük bir mutluluk kaynağıdır. Bu yüzden bu mübarek ramazan ayında bizleri aynı sofranın etrafında kardeşçe birleştiren rabbimize hamdolsun. Ramazanın siz değerli çalışanlarımız ve tüm insanlık alemi için birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum."

Düzenlenen iftar yemeğine Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Kahveci, Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, akademik ve idari personeller ile aileleri katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Gönüllü, Personelle İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement