Rektör Uluçam Muhasebeciler Odasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Rektör Uluçam Muhasebeciler Odasını Ziyaret Etti

Rektör Uluçam Muhasebeciler Odasını Ziyaret Etti

Batman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Abdusselam Uluçam, Muhasebeci Mali Müşavirler odasını ziyaret etti.

15.01.2016 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluçam, SMMMO'daydı

Batman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdusselam Uluçam, Batman- Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Oda Başkanı Servet Kurt, Oda Sekreteri Mucip Yetmen, Oda Saymanı Ömer Kara ve Kordinatör Üye M. Selim Aydın hazır bulundu.

Batman Üniversitesinde eğitim gören öğrenci ve akademik personel sayısı ile çalışmalar hakkında bilgi veren Rektör Uluçam, " Üniversitemiz hızla büyümekte ve bölge illerinde bulunan Üniversitelerden oldukça ilerideyiz. Üniversite yolunun tamamıyla asfaltlanmış, ulaşım sıkıntımız kalmamıştır. Ayrıca, Üniversitemizi çevre düzenlemesi ve görünüm itibariyle oldukça nezih bir ortama kavuşmuştur" dedi.

Rektör Uluçam, 3 ili kapsayan ve merkezinin Batmanda olacağı 'Tekno Kent' Projesini Batman'a kazandırmak istediklerini belirtti.

Oda Başkanı Servet Kurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Uluçam 'a öğrencilerin eğitimi konusunda kendi bölümleri ile ilgili destek verebileceklerini belirtti.

Kurt, ayrıca Mali Müşavirlerin Yüksek Lisans Eğitimi alabilmeleri noktasında Rektör Uluçam 'a Batman Üniversitesi ile işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Rektör Uluçam Muhasebeciler Odasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement