Rize'de Ödüllü Zayıflama Yarışması Düzenleniyor - Son Dakika
Yerel

Rize'de Ödüllü Zayıflama Yarışması Düzenleniyor

Rize'de beslenme danışmanlık merkezi bulunan bir kişi, zayıflama konusunda düzenlediği yarışmada katılımcılardan alacağı ücreti, en fazla zayıflayan 3 kişiye verecek.

02.01.2012 18:20

Rize'de beslenme danışmanlık merkezi bulunan bir kişi, zayıflama konusunda düzenlediği yarışmada katılımcılardan alacağı ücreti, en fazla zayıflayan 3 kişiye verecek.

Kentte beslenme danışmanlığı yapan Elif Kardaşlar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisine zayıflamak amacıyla başvuran kişilerin daha istekli olmalarını sağlamak amacıyla ödüllü zayıflama yarışması düzenlemeye karar verdiğini söyledi.

Yarışmanın başlamasından sonra boy kilo endeksine göre en fazla kiloyu veren kişilerin ödül kazanacağını ifade eden Kardaşlar, "Yarışmaya katılanlardan katılım ücreti olarak 10'ar lira alınacak. Bundan başka hiçbir ücret alınmayacak. Toplanacak tüm para da 12 hafta sürecek yarışmanın ardından en fazla kilo veren 3 kişiye pay edilecek. En fazla kilo verene paranın yüzde 50'si, ikinciye yüzde 30'u, üçüncüye de yüzde 20'si verilecek" dedi.

Katılımcıların nasıl kilo vereceklerini kendilerinin belirleyebileceği gibi kendilerinin de danışmanlık yapabileceklerini anlatan Kardaşlar, "Yarışma süresince her hafta bir araya gelip bilgi paylaşımı yapacağız. Katılımcıları motive edeceğiz. Yarışma 17 ile 25 Ocak arasında bir gün başlayacak. Henüz başlama tarihine karar vermedik. Şu anda 10'un üzerinde katılacağını bildiren oldu" diye konuştu.

- RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize'de Ödüllü Zayıflama Yarışması Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement