Saadet Partili Adaylardan Seçim Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Saadet Partili Adaylardan Seçim Ziyaretleri

Saadet Partili Adaylardan Seçim Ziyaretleri

SP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş, beraberindeki merkez ilçelerin adaylarıyla esnafı ziyaret etti.

06.03.2014 09:54  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş, beraberindeki merkez ilçelerin adaylarıyla esnafı ziyaret etti.

30 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala Saadet Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fetullah Erbaş ve merkez ilçe adayları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret eden Erbaş, ara ara kaldırımda vatandaşlarla da tokalaşarak muhabbet etti. Esnafın dertlerini dinleyen Erbaş, "Bu günlerde ortaya atılan bir takım söylentilerle Saadet Partisi'nin seçim çalışmalarıyla alakalı yalan yanlış söylemlerle spekülasyon oluşturulmaktadır. Bu tür çirkin söylemler kesinlikle yalandır. Saadet Partisi elhamdulillah tüm teşkilatlarıyla dimdik ayakta ve başta büyükşehir olmak üzere, tüm ilçelerde de adaylarıyla seçime girecektir. Halkımız, partimizi insanların gözünde küçültmek için ortaya atılan bu tür söylemlere inanmayacaktır. İnşallah bizler 31 Mart sabahı belediyeleri kazanacak şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz ve gittiğimiz her yerde halkımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Çünkü halkımız biliyor ki belediyecilik Milli Görüş'ün işidir" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partili Adaylardan Seçim Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement