Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran Açıklaması

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran Açıklaması

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, kentte yaşanan sel felaketinde Edirne’nin sahipsiz bırakıldığını söyledi.

10.02.2015 15:03

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, kentte yaşanan sel felaketinde Edirne'nin sahipsiz bırakıldığını söyledi.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, kentte yaşanan sel felaketinin ardından başta Karaağaç Mahallesi sakinleri, esnafı ve çiftçileri olmak üzere, selden etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerini iletti. Demirkıran, "Bir daha böyle bir sıkıntı yaşanmaması için gereken tedbirlerin bir an önce alınmasını temenni ediyoruz" dedi.

Demirkıran, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, sel felaketinin yaşandığı dönemde Edirne'nin sahipsiz bırakıldığını belirterek, "Taşkınlardan etkilenmemek için kanal yapılacağı sözü verildi. Bu kanal sözünün anı kurtarmaya, ortalığı yatıştırmaya yönelik olduğuna dair endişeler taşıyoruz. Saadet Partisi olarak bunun takipçisi olacağız. Pazarkule Sınır Kapısı'ndan girişler olmayınca Karaağaç esnafı yanı sıra çarşı esnafı da zarar gördü. Tarlaları kumla kaplanan çiftçiler, bahçıvanlar zarar gördü. Kısaca sel gitti, kum kaldı. Şimdi yetkililerin her türlü tedbirin alınması için bir plan yapmasını ve hemen çalışmaların başlamasını bekliyoruz" ifadelerini kaydetti. (KU-MK) - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement