Saadet Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Ahmet Tevfik Şenol Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Ahmet Tevfik Şenol Açıklaması

Saadet Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Ahmet Tevfik Şenol Açıklaması

Edremit Saadet Partisi (SP) Edremit Belediye Başkan adayı Ahmet Tevfik Şenol, Edremit’in denizde dümeni kırık gemiye benzediğini ileri sürdü.

29.01.2014 12:53

Edremit Saadet Partisi (SP) Edremit Belediye Başkan adayı Ahmet Tevfik Şenol, Edremit'in denizde dümeni kırık gemiye benzediğini ileri sürdü.

SP Edremit İlçe Başkanı Mehmet Önal beraberinde yönetim kurulu üyeleri birlikte Belediye Başkan adayı Ahmet Tevfik Şenol ile birlikte İHA'yı ziyaret etti.

Şenol, "Şu anda Edremit'in hali içler acısı. Denizde dümeni kırık gemi gibi. Dümene ehli insanlar geçmezse çok daha kötü olacak. Bu güne kadar değişik partilerden başkanlar geldi. Birde bizim denenmemiz gerekir. Ben ve ekibim 35 yıldır Edremit'te ticaretle uğraşıyoruz. İşlerimizde hakkı üstün tutarız. İşlerimizi ehli insanlara veririz. Nefsimize uymayıp, kararlarımızı istişare ile alırız. Zamanımızı, paramızı iyi kullanır, her şeyden önemlisi zeki ve çalışkanız. Bu sebeple adayların içinde Edremit'in meselelerini çözmede alternatif değil tek adayız. Esnaf olduğumuz, tecrübeli, inançlı ve heyecanlıyız. Makam ve madde peşinde değiliz."dedi.

Oy atmanın boş kağıda imza atmak odluğunu dile getiren Şenol, şunları söyledi:

"Halkımızın Edremit'in bu hale gelmesinde vebali çok büyük. Bunlar hesap verirken karşılarına çıkacaktır. İnsanlarımız takım tutar gibi oylarını kullanmaktadırlar. Ne olursa olsun kendi familyalarını partilerini tutmaktan vaz geçmemektedirler. Halkımıza tavsiyemiz oy atarken, kendi menfaatlerine göre değil, Edremit'in toplumun menfaatlerine göre oy kullanmalarıdır. O oydan ahirette sorumlu olunucaktır. Bizler seçildiğimizde belediyemizin borçlarını kapatacağız. Adeta tekeden süt çıkaracağız. İnşallah bunu yaparken de 34 adet mahallemizin gayri resmi sandalyesi olup, meclis oluşturacağız. Mahallenin problemlerini biliyoruz. Çare olarak halkımız ile çözüm üreteceğiz. Bu işi çözecek Edremit halkıdır. Bizler bu işleri yaparken de maaş almayacağız. İyilikler niyete, kötülükler amele göredir. Bizler kazanmasak ta yine kazanıyoruz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Ahmet Tevfik Şenol Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement