Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Malkoç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Malkoç Açıklaması

Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Soner Malkoç, "Karabük Belediyesi'nde yaşanan su krizi yanlış bir yönetim anlayışıdır" dedi.

11.02.2013 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Soner Malkoç, " Karabük Belediyesi'nde yaşanan su krizi yanlış bir yönetim anlayışıdır" dedi.

Malkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Karabük Belediye Meclisi'nde, ticarethanelerde kullanılan su ile ilgili yapılan zam tartışmalarının TBMM'deki oturumları hatırlattığını söyledi.

Önce suya yüzde 100 zam yapılıp sonrada bu karardan dönüldüğünü ifade eden Malkoç, şöyle devam etti:

"Bu insanlar ne yapmaya çalışıyor- İnsana sormazlar mı- Kardeşim suya yüzde 100 oranında zam yapılırken bu kararı hangi meclis onayladı- Bu karar onaylanırken sayın belediye başkanımız neredeydi- Sonra ne oldu da ortaklaşa aldığınız bu karardan dönüyorsunuz- Enflasyon rakamlarının yüzde 7-8'lerde seyrettiği bir ülkede siz suya yüzde 100 zam yaptınız. Bundan dolayı da toplumun her kesiminden tepki almaya başladığınızda bu hatayı başkalarına mal etmeye çalışmak dürüstlükle bağdaşmaz. Bu olayda zam oranını tespit edip meclise getirenler de, bu zammı onaylayan meclis de, başkan da aynı oranda suçludur. Şimdi çeşitli laf oyunlarıyla suçu birbirlerine atmaya uğraşmasınlar. Milletin karşısına çıkıp özür dilesinler. Karabük esnafı zaten derin bir ekonomik sıkıntının içerisinde bulunmaktadır. Bu zammı yapan arkadaşlar ellerini biraz da vicdanlarına koyarak karar almalıdırlar. Bu arkadaşlara soruyorum siz nerede yaşıyorsunuz, esnafın ekonomik durumunu bilmiyor musunuz- Eğer bu milleti tanımıyorsanız, bilmiyorsanız o zaman belediyeyi yönetmeye neden talip oldunuz- Karabük Belediyesi'nde yaşanan su krizi yanlış bir yönetim anlayışıdır."

Muhabir: Ahmet Özler

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Malkoç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement