Saadet Partisinden Seçim Çalışması - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisinden Seçim Çalışması

Saadet Partisinden Seçim Çalışması

SP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş, "Uyarıyorum, ya saadeti tercih edeceksiniz veya sıkıntılara mahkûm olacaksınız." dedi.

07.03.2014 14:37  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş, insanların aklıselim düşünmesinin engellenildiğini belirterek, "Uyarıyorum, ya saadeti tercih edeceksiniz veya sıkıntılara mahküm olacaksınız" dedi.

İlçelere ziyaretlerini sürdüren Erbaş, kendisini karşılayan kalabalığa hitap etti. Erbaş, "Saadet Partisi farkı ile Van Büyükşehir Belediyesi örnek belediyelerden olacak. Bizim belediyecilik anlayışımızda şeffaflık, adalet ve hesap verme var. Hakkı üstün tutarak, halkımızın yanında olmaya ve dürüst belediyecilik anlayışını Van'a uygulamaya geliyoruz. Gece gündüz demeden milletimize gerçekleri anlatmaya devam ediyoruz. Gerçekleri eğip bükmeden söyleyen tek partiyiz. Geçmişi pürüzsüz olan bir belediyecilik tarihimiz var. İnşallah yaşanabilir Van'ı beraber inşa edeceğiz. Erbakan Hocamız döneminde milletimiz refah içindeydi. O zaman partimizin adı Refah Partisi idi ve refah getirmiştik. Şimdi partimizin ismi Saadet Partisi, milletimize huzur ve saadet getireceğiz. Şu an Van esnafının durumunun pekte iyi olmadığı, piyasanın durgun olduğunu söylenenlerden anlıyoruz. Elini sıktığımız her vatandaşımızın belediyeden ve hükümetten yakındığını görüyoruz. Bu böyle gitmez, çare bellidir. ya insanlarımız saadeti tercih edecekler veyahut bu sıkıntılara mahküm olacaklar. Vatandaşımız AK Parti veya BDP'ye mecbur ediliyor. İnsanlarımızın aklıselim düşünmesi engelleniyor. AK Parti gelecek diye BDP, BDP gelecek diye AK Parti desteklenmeye çalışılıyor. Bu şekilde halkımızın gözünde kasıtlı olarak Saadet Partisi bitirilmeye çalışılıyor. Bırakın bu anlayışları, özünüze, yani Milli Görüşe dönün diyoruz. Van'ını çok seven insan saadeti desteklemekten başka çaresi yoktur. Kimse harakiri yapmasın" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisinden Seçim Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement