Saadet Partisi'nin Konak Adayı Mustafa Erduran - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi'nin Konak Adayı Mustafa Erduran

Saadet Partisi\'nin Konak Adayı Mustafa Erduran

Saadet Partisi (SP) İzmir Teşkilatı'nda ilçe kongreleri devam ediyor.

25.11.2013 16:35

Saadet Partisi (SP) İzmir Teşkilatı'nda ilçe kongreleri devam ediyor. Konak İlçesinin 5. Olağan Kongresi, SP Genel Başkan Danışmanı ve Adalet eski Bakanı Şevket Kazan'ın katılımıyla yapıldı. Altı yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüten Mustafa Erduran'ın partisinin Konak belediye başkan adayı olacağı açıklanırken, tek listeyle yapılan seçimde SP Konak İlçe Başkanlığı'na Yaşar Eroğlu seçildi.

Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Şevket Kazan, kongrede yaptığı konuşmada Milli Görüş belediyeciliğinin hiçbir partinin belediyeciliğine benzemediğini, bunun nedeninin efsane belediyecilik yapmaları olduğunu kaydetti. Türkiye'nin ABD'nin stratejik ortağı olmasına anlam veremediğini belirten Kazan, "Dışişleri Bakanı Davutoğlu ABD ile kıyamete kadar dost olduğumuzu söylüyor. ABD'nin Türkiye üzerindeki hedeflerini bilmeden dış politika takip etmemiz ne kadar acıdır. Amerika'dan bize dost olamaz. Lozan Antlaşması'nın hudutlarını tanımayan bir ABD nasıl stratejik ortak sayılır? Hangi vicdan buna razı olur? Türkiye'nin her yerinde NATO'nun 30 adet tesisi var. Türkiye'nin her yerini ABD işgal etmiş. İçimizden vurulma tehdidiyle karşı karşıya olduğumuz noktada bu gerçeği kim söyleyecek?" dedi.

Mücadeleden hiç vazgeçmediklerini vurgulayan Şevket Kazan, bugüne kadar dört partilerinin kapatıldığını ve beşinci partiyi kurduklarını hatırlattı. Saadet Partisi amblemindeki beş yıldızın beş partiyi temsil ettiğini dile getiren Kazan, "Türkiye'yi geziyorum. Şırnak'ta boş meydana konuşan bir kardeşinizim. Kaç kişi boş meydana konuşmuş. Bu millet kurtulsun diye çalışıyoruz. Çalışa çalışa ömrümüz bitti işte. Biz herhangi bir siyasi parti değiliz, Türkiye'nin kurtuluş reçetesiyiz" şeklinde konuştu.

Atatürk Stadyumu Bordo Yeşil Restoran'da gerçekleşen kongreye siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi'nin Konak Adayı Mustafa Erduran - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement