Saadet Partisi Zonguldak İl Başkan Vekili Musa Yüce Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkan Vekili Musa Yüce Açıklaması

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkan Vekili Musa Yüce Açıklaması

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkan Vekili Musa Yüce, 30 Mart yerel seçimlerini değerlendirerek bir basın açıklaması düzenledi.

16.02.2014 14:44

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkan Vekili Musa Yüce, 30 Mart yerel seçimlerini değerlendirerek bir basın açıklaması düzenledi.

Parti binasında düzenlenen basın açıklamasında 23 Şubat Pazar günü saat 13.00 de GMİS salonunda aday tanıtım toplantısı yapılacağını belirten Yüce şunları söyledi:

"Her seçim önemlidir. Ancak bu seçim tarihi bir seçimdir. Dolayısıyla çok daha önemlidir. Çünkü: İçeride ve dışarıda yaşanan gelişmeler, Türkiye'yi "olmak ya da olmamak" noktasına getirmiştir. Ülkemiz bir ateş çemberinin ortasındadır. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz böyle bir dönemde, milletimiz kutuplaştırılmış, adeta birbirine düşman hale getirilmiştir.

Ayrıca 2009 mahalli seçimlerinden bu yana tespit edildiği kadarıyla bin 522 belediye başkanı hakkında soruşturma açıldı. Bu belediyelerin 600'ü AKP'li, 454'ü CHP'li, 232 MHP'li, 96'sının ise Barış ve Demokrasi Partili. Türkiye'yi içine düştüğü bu çıkmazdan kurtaracak tek parti Saadet Partisidir. Saadet Partisi iktidara gelmeden, yolsuzluğun, usulsüzlüğün, rüşvetin, talanın, kayırmacılığın, haksızlığın önlenmesi mümkün değildir.

Milli Görüş bu ülkede defalarca hükümet oldu. En önemli bakanlıkları yönetti. Yerel yönetimlerde iktidara geldi. Ne belediyelerimiz hakkın da, ne de bakanlarımız hakkında, bir tane şaibe duyuldu mu? Bir tane usulsüzlük görüldü mü? Bir tane yolsuzluk imasına şahit olundu mu? Hayır! Çünkü Saadet Partisi rüşvetsiz bir Türkiye'nin teminatıdır. Ahlaki ve manevi kalkınmanın teminatıdır. Huzurun ve barışın teminatıdır. Bolluk, bereket ve refahın teminatıdır. Kutuplaşmanın değil, kucaklaşmanın teminatıdır. Saadet Partisi; güçlü ve bağımsız bir Türkiye'nin teminatıdır.

Şimdi önümüzde tarihi bir fırsat var. 30 Mart Yerel Seçimleri, "Yaşanabilir Bir Türkiye"nin, "Yeniden Büyük Türkiye"nin ve "Yeni Bir Dünya"nın kurulması için bir başlangıç olacaktır.

İlimizin seçim bölgelerinde bu çalışmaları yapacak olan adaylarımızı tanıtmak işin 23 Şubat Pazar günü saat 13.00 de GMİS salonunda aday tanıtım toplantısı yapılacaktır. Bütün halkımız davetlidir.

Bu zorlu yarış için için kapı kapı dolaşacağız. Çünkü bizim tek bir gayemiz vardır, o da, milletimize hizmet etmek ve Cenab-ı Allah'ın rızasını kazanmaktır. Cenabı Allah bu süreçte yapacağınız tüm çalışmaları bereketli kılsın. Zafer İnananlarındır ve Zafer yakındır. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Zonguldak İl Başkan Vekili Musa Yüce Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement