Sadık Atay, Halk Günü Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Sadık Atay, Halk Günü Düzenledi

Sadık Atay, Halk Günü Düzenledi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, unutulan bir geleneği hayata geçirdi.

07.08.2015 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, unutulan bir geleneği hayata geçirdi. Uzun süredir unutulan 'Halk Günleri' Milletvekili Atay sayesinde tekrar hayata geçti.

Yaklaşık 8 saat süren halk gününde Atay, Aydınlılar ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi, çözüm aradı. Her ilçede halk günü düzenleyeceğini söyleyen Atay, "Seçim çalışmalarımızda söylediğimiz gibi 3 gün Ankara'da 4 gün ise Aydın'da çalışacağız. Bu kapsamda da halk günü düzenledik. İl başkanlığımızda 2, Efeler ilçe teşkilatımızda ise 1 kez olmak üzere halk günleri düzenledik. Geri kalan ilçelerimizde de halk günleri düzenleyeceğiz. Halk günlerine katılım bir hayli yoğundu ve yaklaşık 8 saat sürdü. Esnaf, ev hanımı, emekli, her kesimden vatandaşlarımız ile bir araya geldik, tek tek dinledik, şikayet ve sorunları not aldık" dedi.

"HER GÖRÜŞE SAYGILIYIZ"

Atay, bazı sorunları hemen toplantı esnasında çözüme kavuştururken, her görüşe saygılı olduklarını belirterek, "Aday adaylığımız ve adaylığımız dönemimde her zaman dile getirdiğimiz 'Ortak paydamız Aydın' sloganını burada tekrar hatırlatmak istiyorum. Hepimiz Aydınlıyız, Aydın'da yaşıyoruz. Aydın'ı ne kadar sorunsuz ve başarılı bir kent yaparsak, o kadar gelişmesi mümkün olur. Yine seçimlerden önce her zaman dile getirdiğim 'Aydın Ege'nin parlayan kenti olacak' sloganını da hatırlatmak istiyorum. Bu anlamda bir projemiz var. Projemizde hedefimiz Sayın Valimizin başkanlığında 7 milletvekili, büyükşehir belediye başkanı, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mecliste gurubu bulunan parti başkanları bir araya gelmesi. Eğer bunu başarabilirsek Aydınımız için çok iyi bir adım atmış olacağız" dedi.

ATAY'A TEŞEKKÜR ETTİLER

Böyle bir etkinliğin çok önemli olduğunu söyleyen Aydınlılar, Atay'a teşekkürlerini iletti. Halk gününe katılan vatandaşların bazıları, su faturaları, otopark sorunu, yolların bozuk olmasını şikayet etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sadık Atay, Halk Günü Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement