Safranbolu'ya Yeni Belediye Binası - Son Dakika
Yerel

Safranbolu'ya Yeni Belediye Binası

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, yeni belediye binası için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

08.10.2014 13:25

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, yeni belediye binası için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kıranköy mevkisinde trafik sorunu yaşandığını belirtti.

Bu sorunu çözmek için çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Aksoy, "Deretarla mevkisinden Gayzabaşı'na kadar yolun alt yapısı tamamlandı. O güzergah 20 metre genişliğinde ana alter olarak çalışmaya başlayacak. Mezarlık altından Dere köye inan bir yol çalışmamız başladı. İnşallah bu çalışmalarla çarşıdaki trafik yoğunluğunu gidermiş olacağız" dedi.

Aksoy, yeni belediye binası için çalışmalara başladıklarını kaydederek, "Daha önce yarısını almış ve üzerine kent parkı yaptığımız Karayolları'na ait yerde kaymakamlık ve belediye binası yapma yolunda bir çalışmamız var. İnşallah yeni yılda arazi devri ile ilgili çalışmalarımızı tamamlamış olacağız" ifadesini kullandı.

"Adalet olmadan hiçbir iş yapılmaz. Bizim her işimizde de adalet ilkesi vardır" diyen Aksoy, şunları söyledi:

"Bunu neden söylüyorum? Biz bir emanetin üzerinde duruyoruz. Allah, halkın vergileriyle toparlanmış olan bir belediye sistemini bize emanet etti. Bunun her adımının Allah katında hesabını vereceğimizi biliyorum. Allah'ın razı olacağı hizmetler yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetler için bazı söylentiler var. Onlara şunu söylemek isterim, biz halkın malını ancak ve ancak hakkın rızası doğrultusunda yönetiyoruz." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Safranbolu'ya Yeni Belediye Binası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement