Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas, Bartın'da - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas, Bartın'da

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas, Bartın\'da

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, bazı programlara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Bartın'da konuştu.

24.02.2014 11:44

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, "Bu ülkeyi yönetenler, acaba o gün çok mu beceriksizdi ya da başka bir şey mi vardı da bu ülkede ilaç yüzde 80 daha pahalıya satılıyordu? Onun için hiç kimse AK Parti'ye yolsuzluk bulaştıramaz, çünkü yemedik, yedirmedik, çalmadık, çırpmadık ki bu hizmetleri getirdik." dedi.

Kafkas, bazı programlara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Bartın'da AK Parti Belediye Başkan adayı Seyfettin Kalay'ın Kültür Merkezi'ndeki proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, belediyeciliğin duayeninin de Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

"Yerel yöneticilik, sosyal belediyecilik AK Parti'nin işidir." diyen Kafkas, 2002'den bu yan hizmeti kolaylaştırdıklarını ifade etti.

AK Parti iktidarından önce ülkede 600 olan ambulans sayısının bugün bot ambulans, ambulans helikopter, uçak ve paletlilerle 3 bin 700'e yükseldiğine dikkati çeken Kafkas, bu durumun millet tarafından zaman zaman suistimal edildiğini vurguladı.

112 acil çağrı merkezlerine yapılan çağrıların yüzde 90'ının sahte olduğunu, vatandaşların özellikle konuya duyarlı yaklaşması gerektiğini kaydeden Kafkas, şöyle devam etti:

"Lütfen onları haksız yere meşgul etmeyin. Adam deneme yapmak için evine ambulans çağırıyor. 'Bir sesinizi duyayım' diye arıyor."

Kafkas, daha sonra partisinin Belediye Başkan adayı Kalay, İl Genel Meclisi üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle fotoğraf çektirdi.

Kafkas, programın sona ermesinin ardından Bartın Valisi Ali Çınar, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Açıkgöz ve İl Sağlık Müdürü Dursun Koç ile Şiremirçavuş Mahallesi'nde yapılması plananan 400 yataklı şehir hastanesinin arazisinde ve Ömertepesi mevkisinde yapımı tamamlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde incemelelerde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas, Bartın'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement