Sağlık Bakanlığından Aksaray Devlet Hastanesine Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakanlığından Aksaray Devlet Hastanesine Teşekkür Belgesi

Sağlık Bakanlığı organ bağışı ve nakli konusunda gösterilen başarıdan dolayı Aksaray Devlet Hastanesine teşekkür belgesi gönderdi.

28.03.2012 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı organ bağışı ve nakli konusunda gösterilen başarıdan dolayı Aksaray Devlet Hastanesine teşekkür belgesi gönderdi.

Sağlık Bakanlığı'nın Teşekkür Belgesi Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu tarafından Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Yordam'a verildi.

Aksaray İl Sağlık Müdürü Dr. Akın Südemen beraberinde Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Yordam, Organ Nakli Sorumlusu Anestezi Uzmanı Dr. Tolga Tezel, Anestezi Uzmanı Dr. Adem Yılmaz, Anestezi Uzmanı Dr. Seçil Bulut, Anestezi Uzmanı Dr. Hacer Yenice, Organ Nakli Koordinatörü Hemşire Mevlüde Öztürk Vali Orhan Alimoğlu'nu ziyaret etti.

Sağlık Müdürü Akın Südemen ile beraberindeki heyeti Valilik Makamında kabul eden Vali Orhan Alimoğlu, herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini belirterek, organ bağışı ve nakli konusunda önemli bir başarı gösteren Aksaray Devlet Hastanesi doktor ve diğer sağlık görevlilerini bu konuda üzerine düşen görevi en iyi yapanlardan olduklarını bildirdi.

Vali Alimoğlu, Aksaray Devlet Hastanesinin Organ bağışı, organ nakli, beyin ölümü tespiti, hasta yakınlarının organ bağışına ikna edilmesi, Türkiye Organ Nakli Koordinatörlüğü ile koordinasyonu nedeniyle Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen "Teşekkür Belgesi"ni Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Yordam'a verip başarılarının devamını diledi.

- AKSARAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakanlığından Aksaray Devlet Hastanesine Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement