İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sivil toplum kuruluşlarını makamında ağırlamaya devam ediyor. Başkan Doğan son olarak Sağlık İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Bülent Gökmen, Başkan Yardımcısı Ahmet Subaş, Şube Sekreteri Faik Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Fadıl Şengül'ü makamında ağırladı.
Samimi ortamda gerçekleşen görüşmede sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının demokratik yaşamın zenginlikleri olduğunu ifade eden Doğan sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını çok önemsediğini dile getirdi.
İzmit Belediyesi'nde 10 üyesi bulunan ve 25 Şubat Pazartesi günü toplu iş görüşmelerine başlayacak olan Sağlık İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Bülent Gökmen, çalışmaları hakkında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a bilgi verdi. Gökmen makamında kendilerini ağırlayan Başkan Doğan'a teşekkür ederek başarılar diledi. - KOCAELİ
Son Dakika › Yerel › Sağlık İş Sendikası Başkan Doğan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?