Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerine 112 Acil Servis Hizmeti Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerine 112 Acil Servis Hizmeti Eğitimi

Sulakyurt'da, Hakim Mehmet Çakıroğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine 112 Acil Servis hizmeti ile ilgili uygulamalı eğitim verildi.

10.04.2014 12:02

Sulakyurt'da,  Hakim Mehmet Çakıroğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine 112 Acil Servis hizmeti ile ilgili uygulamalı eğitim verildi.

Sulakyurt Devlet Hastanesindeki eğitimde, 112 Acil Servis Birimi görevlisi Çağrı Erkoç, öğrencilere ambulansın kullanım amacı, telsiz kullanımı, çağrı karşılama ve çağrıya cevap verme ve ambulanstaki sedye, oksijen tüpü, aspiratör cihazı ve diğer ekipmanların kullanım alanları konusunda bilgi verdi.

Okul Müdürü Mehmet Korkmaz da öğrencilere teorik bilgilerinin yanı sıra uygulamalı eğitimlerinin de verildiğini belirtti.

Öğrencilerin her yönden donanımlı yetişmelerine büyük önem verdiklerini dile getiren Korkmaz, şunları söyledi:

"Okulumuzdan yıllardır sağlık camiasına personel kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği bölümlerinde eğitim gören öğrencilerimiz gerek teorik gerekse uygulamalı eğitimlerini tamamlayarak ileride yapacakları mesleklerine hazır olarak mezun oluyorlar. Öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimizin daha bilgili ve yetenekli olmaları için her türlü ortamı onlara sağlıyoruz." - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerine 112 Acil Servis Hizmeti Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement