Eskişehir Sağlık Sen Çadırkent'te Yaşayanları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Sağlık Sen Çadırkent'te Yaşayanları Ziyaret Etti

Sağlık Sen Eskişehir Şubesi, Alpu ve Beylikova ilçelerinde bulunan Çadırkentte yaşayan vatandaşları ziyaret ederek onlara erzak paketi dağıttı.

31.07.2013 10:29  Güncelleme: 10:53

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, Alpu ve Beylikova ilçelerinde bulunan Çadıkentte yaşayan vatandaşları ziyaret ederek onlara ramazan erzak paketi dağıttı.

Tekin, yaptığı açıklamada ramazan ayınının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirterek, ramazanda üyelerine iftar vermediklerini bunun yerine ihtiyaç sahiplerini tek tek ziyaret ederek gıda ve giyim yardımında bulunduklarını söyledi.

"Hazreti Peygamber Efendimizin 'komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' Hadis-i Şerif-i doğrultusunda hareket eden sendikamız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarda bulunmuştur" ifadelerini kullanan Tekin, ziyaret ettiği yerlerde insanların çok zor şartlarda hayatlarını sürdürdüklerini tesbit ettiklerini anlatarak bir nebzede olsa ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunarak dertlerini hafiflettiklerini kaydetti.

Tekin, Sağlık-Sen olarak yaptıkları bu hayırlı organizasyonda emeği geçen başta sendika yönetim kurulu üyelerine, iş yeri temsilcilerine,engelliler komisyonu başkanına ve destek olan herkese çok teşekkür etti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir Sağlık Sen Çadırkent'te Yaşayanları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement