Kozlu Belediye Başkanı Şahin, Hacer Teyzenin Hayır Duasını Aldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kozlu Belediye Başkanı Şahin, Hacer Teyzenin Hayır Duasını Aldı

Kozlu Belediye Başkanı Şahin, Hacer Teyzenin Hayır Duasını Aldı
10.12.2015 12:47  Güncelleme: 12:51

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin Kozlu, Kılıç Mahallesinde yaşayan 101 yaşındaki Hacer teyzeyi evinde ziyaret etti, hayır duasını aldı.

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin Kozlu Kılıç Mahallesi'nde yaşayan 101 yaşındaki Hacer teyzeyi evinde ziyaret etti, hayır duasını aldı.

Kozlu'da vatandaşlarla bir araya gelen, sıkıntılarını dinleyen, ihtiyaç sahibi insanları yalnız bırakmayan Şahin, Kozlu'da yaşayan yaşlı insanlara da ayrı bir önem veriyor. Her fırsatta yaşlıları ziyaret eden Şahin, 101 yaşındaki Hacer teyzeyi de yalnız bırakmadı.

1.Dünya Savaşı sırasında dünyaya gözlerini açan Hacer Teyze, Kozlu Kılıç Mahallesi'nde torunuyla birlikte yaşıyor. Rahmetli babası Ali Dedenin Askerlik görevi 8 yıla uzayınca nüfusta 1923 olarak kayıtlara geçti.

Hacer teyzeyi evinde ziyaret eden ve hatırını soran Şahin, "Yaşlılarımız, büyüklerimiz bizim için çok değerlidir. Onların haklarını ödeyemeyiz. 101 yaşında hayatına devam eden Hacer teyzemizi Allah'a emanet ediyor ve sağlıklı güzel günler diliyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozlu Belediye Başkanı Şahin, Hacer Teyzenin Hayır Duasını Aldı - Son Dakika


Advertisement