Şair ve Yazar Abdurrahim Karakoç'un Tedavisi Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Şair ve Yazar Abdurrahim Karakoç'un Tedavisi Sürüyor

Şair ve Yazar Abdurrahim Karakoç'un, Ankara'da rahatsızlandıktan sonra ailesi tarafından getirildiği Konya'da tedavisi sürüyor.

10.01.2012 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şair ve Yazar Abdurrahim Karakoç'un, Ankara'da rahatsızlandıktan sonra ailesi tarafından getirildiği Konya'da tedavisi sürüyor. Karakoç, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'da birden rahatsızlanan Abdurrahim Karakoç, burada yapılan ilk tedavisinin ardından ailesi tarafından Konya'ya getirildi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Göğüs Hastalıkları servisinde tedavisi süren Karakoç'un, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Abdurrahim Karakoç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.

Karakoç'un oğlu SÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Enderhan Karakoç ise babasının akciğer enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle tedavi altına alındığını söyledi.

Tedaviye olumlu cevap veren babasının sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Karakoç, "Doktorların kontrolleri sonucu babamda akciğeriyle ilgili sorun tespit edildi. Babamda kilo kaybı vardı. Onun da önüne geçildi. 3-4 güne kadar taburcu olacağını düşünüyoruz. Sonra babamın bakımına evde devam edeceğiz. Korkulacak bir durum yok. Bizler burada yaşadığımız için babamın tedavi sürecini yakından takip edebilmek adına Ankara'dan Konya'ya getirdik" dedi.

Hastane yetkilileri, Abdurrahim Karakoç'un tedavisinin devam ettiğini, sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Dedesi, babası ve kardeşleri de şair olan Karakoç'un, "mihriban" başta olmak üzere bugüne kadar birçok şiiri bulunuyor.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şair ve Yazar Abdurrahim Karakoç'un Tedavisi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement