Sakarya Büyükehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ramazanı dolu dolu geçirdiklerini, bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Toçoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti İl Başkanlığı, Serdivan Belediyesi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB), Yerel Kültür Derneği ile Sakarya Ünversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (SEAH) düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı.
Katıldığı bayramlaşma törenlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Toçoğlu, "Dolu dolu geçirdiğimiz mübarek ramazan ayının ardından, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sakaryamız, sağlanan birlik ve beraberlik ortamı ile her alanda gelişen bir şehir haline geldi. Türkiye'ye örnek olacak kardeşliğimizle, fiziki ve kültürel gelişimimizi sürdürüyoruz. Bu şehir hepimizin. Allah birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi bozmasın" diye konuştu. - Sakarya
Son Dakika › Yerel › Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.