Salihli AK Parti'den Kurum ve Kurum Müdürlerine Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Salihli AK Parti'den Kurum ve Kurum Müdürlerine Nezaket Ziyareti

Salihli AK Parti\'den Kurum ve Kurum Müdürlerine Nezaket Ziyareti

Salihli AK Parti İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, Salihli’de faaliyetlerde bulunan kurumlar ile kurum müdürlerine kendilerini tanıtmak amacıyla nezaket ziyaretlerine başladı.

18.04.2014 09:43

Salihli AK Parti İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, Salihli'de faaliyetlerde bulunan kurumlar ile kurum müdürlerine kendilerini tanıtmak amacıyla nezaket ziyaretlerine başladı. AK Parti İlçe Başkanı Fatih Azak, ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Salihli İlçe Başkanı Fatih Azak, yeni oluşturulan Yürütme ve yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Salihli'deki kurumlara nezaket ziyaretinde bulundu. AK Parti'nin yeni Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ve Salihli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz'u makamlarında ziyaret etti.

AK Parti Salihli İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulunun, hem yeni göreve gelmeleri sebebiyle kendilerini tanıtmaları, hem de kurumlarla sürekli iletişim halinde bulunmaları nedeniyle bu ziyaretleri gerçekleştirdikleri belirtildi.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Azak, Mart ayında göreve atanmasından sonra 30 Mart yerel seçimlerinden dolayı ziyaretlere yeni başladıklarını belirterek, "30 Mart yerel seçimlerinin yoğunluğunun ardından bazı resmi kurumlara çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Bu ziyaretlerimizin amacı, nezaket ve yeni yönetimimizi tanıtmaktır." dedi.

Ziyaretlerden dolayı olumlu tepkiler aldığını söyleyen Azak, bundan sonra bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştireceklerini de kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli AK Parti'den Kurum ve Kurum Müdürlerine Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement