Salihli'nin Çapaklı Köyü'nde Kur'an Kursu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Salihli'nin Çapaklı Köyü'nde Kur'an Kursu Açıldı

Salihli\'nin Çapaklı Köyü\'nde Kur\'an Kursu Açıldı

Salihli'nin Çapaklı Köyü'nde köy halkından gelen talep üzerine hayırseverlerinde desteği ile yaptırılan Kur'an Kursu, törenle açıldı.

26.09.2013 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli'nin Çapaklı Köyü'nde köy halkından gelen talep üzerine hayırseverlerinde desteği ile yaptırılan Kur'an Kursu, törenle açıldı.

Törene Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ın yanı sıra Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, İl Müftüsü Sinan Cihan, İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç, Kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Karaman Camii, Emekli İmam Hatibi Bilal Işık'ın Kur'an-ı Kerim okumasıyla devam etti.

Törende konuşan Çapaklı Köyü Muhtarı Mehmet Us, Kur'an Kursu'nun inşaatına destek verenlere teşekkür etti. Salihli İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç ise köy halkından gelen talep üzerine Kur'an Kursu açılması için girişimlerde bulunulduğunu, köy halkından Vesile Tokel'in arsa bağışı yapması üzerine Diyanet Vakfı Salihli Şubesi aracılığıyla Kur'an Kursu binasının yapıldığını kaydetti. Sadıç, Kur'an Kursu binasının inşaatında din görevlilerinin yanı sıra Makine Mühendisi Özer Türkmen ile hayırseverlerin de desteği olduğunu belirterek teşekkür etti.

Program Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Valisi Abdurrahman Savaş, CHP Manisa Milletvekili Sakine ve Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş'ın konuşmalarının ardından Kur'an Kursu'nun açılması ile sona erdi. Program bitişinde protokol üyelerine köy muhtarlığı tarafından hazırlanan yemekler ikram edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'nin Çapaklı Köyü'nde Kur'an Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement