Salihli'nin Sorunları Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Salihli'nin Sorunları Masaya Yatırıldı

Salihli\'nin Sorunları Masaya Yatırıldı

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, daire müdürleri ve muhtarlarla bir araya gelerek çeşitli konular hakkında görüşmelerde bulundu.

16.09.2013 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, daire müdürleri ve muhtarlarla bir araya gelerek çeşitli konular hakkında görüşmelerde bulundu.

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, İlçe Yazı İşleri Müdürü Harun Erdoğan, Özel İdare Müdürü Selim Ürün, İlçe Nüfus Müdürü Asım Güven ve Merkez Mahalle Muhtarları katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş ayrıca asayiş ve güvenlikle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ise eğitim ve öğretim yılı başlangıcında gerekli tedbirlerin alındığını ve okulların öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu belirtti. Toplantıda İlçe Nüfus Müdürü Asım Güven ise Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'nin uygulanması ile ilgili katılımcılara bilgiler verdi. Özel İdare Müdürü Selim Ürün de doğalgaz bağlantı bedeli başvuruları hakkında bilgiler verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'nin Sorunları Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement