Şampiyon Sporcular Eşofmanla Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Sporcular Eşofmanla Ödüllendirildi

Şampiyon Sporcular Eşofmanla Ödüllendirildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Türkiye Baitlon şampiyonasında dereceye giren sporculara ödül verdi.ödüllendirdi.

16.01.2013 13:46

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Türkiye Baitlon şampiyonasında dereceye giren sporculara ödül verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Biatlon Şampiyonası'nda Bursa Yüzme Kulübü minik biatlon sporcularından Türkiye şampiyonu Beyza Cesur, Yıldızlar D kategorisinde şampiyon olan Erel Özgür, 3x50 Bayrak'ta şampiyon olan Çisel Bahar ve Beyza Vatansever'i

ödüllendirdi. Bursa Yüzme Kulübü 2. Başkanı Metin Özgür, Organizasyon ve Dış İlişkiler Sorumlusu Naime Kaşmer, Yönetim Kurulu Üyesi Behçet Cesur, ve antrenör Mustafa Akkaş'ın da bulunduğu ziyarette sporcularla sohbet eden İl Müdürü Süleyman Şahin, başarılarından dolayı sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Şahin, "Hedefiniz 2020 Olimpiyatları olsun. 2020 Olimpiyatlarına İstanbul aday. İnşallah bu Olimpiyatlar ülkemizde yapılacak ve sizlerde ilimizi ve ülkemizi temsil edeceksiniz.

Hepinizin birer olimpiyat sporcu olduğunu görmek istiyorum" dedi.

İl Müdürü Şahin, daha sonra sporcuları başarılarından dolayı eşofmanla ödüllendirdi.

(YS)

16.01.2013 13: 22: 05

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Sporcular Eşofmanla Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement