Bafra'da okul servislerine sıkı denetim - Son Dakika
Yerel

Bafra'da okul servislerine sıkı denetim

Bafra'da okul servislerine sıkı denetim Samsun İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri ve asayiş ekipleri, eğitim-öğretim yılının başladığı ilk günde okul servis araçlarına yönelik drone destekli denetim yaptı.

06.09.2021 17:54  Güncelleme: 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bafra'da okul servislerine sıkı denetim

SAMSUN - Samsun İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri ve asayiş ekipleri, eğitim-öğretim yılının başladığı ilk günde okul servis araçlarına yönelik drone destekli denetim yaptı.

Yeni eğitim-öğretim yılının yüz yüze açılmasıyla beraber okullarda korona virüs denetimleri aralıksız sürdürülüyor. Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri ve asayiş ekipleri Bafra ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okullarda servis araçlarını kontrol ederek, sürücülere trafik kurallarına uymaları hususunda uyarılarda bulundu.

Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş Mustafa Çakmak, şoförlere yaptığı bilgilendirmede, "Önceliğimiz elbette ki trafik olacak. Ancak şu anda korona virüs salgını dolayısıyla daha fazla tedbirler almamız lazım. Onun için araçlarımızda mutlaka dezenfektan, maske, yazı bulunmalı. Her öğrenci bir koltukta oturacak. Sizler de o listeleri ön tarafa asacaksınız. Astıktan sonra hem öğrencileri koruyacağız hem sizleri koruyacağız. Hem de aileleri koruyacağız. Korona virüsle ilgili her türlü tedbirleri alacağız ve uygulayacağız" ifadelerini kullandı.

Okul çıkışında jandarma ekipleri, araçlarına bindirilen öğrencilere kemerlerini takma konusunda yardımcı oldu. Okul bölgelerindeki tedbirlerin ve servis denetimlerinin yıl boyu devam edeceği belirtildi.

Bafra\'da okul servislerine sıkı denetim
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra'da okul servislerine sıkı denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement