Samsun'da 6. Bölge Düzensiz Göç ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı - Son Dakika
Yerel

Samsun'da 6. Bölge Düzensiz Göç ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Samsun\'da 6. Bölge Düzensiz Göç ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 6. Bölge Düzensiz Göç ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı'nda, bölge illerinin yetkilileri bir araya geldi. Toplantıda, düzensiz göçle mücadele konuları ele alındı. Toplantının ardından Samsun Müzesi ziyaret edildi.

05.12.2023 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da "6. Bölge Düzensiz Göç ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı" yapıldı.

6. Bölge Düzensiz Göç ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı, Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın ev sahipliğinde, Göç İdaresi Başkanlığı Düzensiz Göçle Mücadele ve Sınır Dışı İşleri Genel Müdürü Ramazan Seçilmiş, Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Ordu Valisi Muammer Erol, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Çorum Vali Yardımcısı Tamer Orhan, bölge illerinin il emniyet müdürleri, il jandarma komutanları ve il göç idaresi müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda; 6. bölge haritası ve nüfus istatistikleri, il ve bölge bazında yabancı istatistikleri, 2022-2023 yabancı istatistikleri karşılaştırmalı değerlendirme, yakalanan ve sınır dışı edilen yabancı istatistikleri, sonuç ve genel değerlendirme konuları ele alındı.

Toplantının ardından Samsun Müzesi gezildi

6. Bölge Düzensiz Göç ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı'nın ardından yeni Samsun Müzesi ziyaret edildi. Vali Orhan Tavlı ile konuk valiler Samsun Müzesini gezdi, eserleri inceledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun'da 6. Bölge Düzensiz Göç ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement