Samsun'da Jandarma Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Jandarma Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Samsun\'da Jandarma Teşkilatı\'nın 176. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Samsun’da Jandarma Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümü, düzenlenen etkinlikle kutlandı.

14.06.2015 16:35

Samsun'da Jandarma Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıldönümü, düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törene, Samsun Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Sultan Kahveci, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Kemal Alver, Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Koçak, askeri personel ve şehit aileleri katıldı.

Samsun İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen, törende yaptığı konuşmada, "Bugün Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ayrılmaz bir parçası olan ve mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıldönümünü gururla kutlamanın onur, mutluluk ve heyecanı içindeyiz. Türk milletinin sonsuz güvenine mazhar olmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti Jandarması, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her alanında, ülkemizin her noktasında, her türlü olumsuz şartlarda halkımızın hizmetinde olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir" dedi.

Konuşmanın ardından davetlilere yemek ikram edildi. Açılan sergide jandarmanın kullandığı malzemeler tanıtıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun'da Jandarma Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement