AK Parti İlkadım Belde Teşkilatı, İlkadım Belediyesi Külltür Merkezi'nde tanışma ve kaynaşma çayı düzenledi.
Tanışma ve kaynaşma çayında bir araya gelen AK Parti'li kadınlar, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. 300'e yakın kadının katıldığı çayda yapılan çekilişte çeyrek altın, fön makinesi, semaver, yemek takımları, gıda ürünleri gibi birçok hediyeler verildi.
Tekkeköy, Terme, il, merkez ilçe, mahalle teşkilatları ve birim başkanlarının bulunduğu kaynaşma çayına AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok da katıldı.
Hayır işlerinde kullanılmak üzere yapılan çekilişten 30 tane alarak çocuklara dağıtan Başkan Erdoğan Tok, çocukların ilgisiyle karşılaştı.
Kadınların iş, siyaset ve sosyal hayat içerisinde aktif olarak rol alması gerektiğine inandığını söyleyen Başkan Tok, "Anne ve aynı zamanda eş olan kadın yaşam içerisinde bir çok başarılı işler ortaya koyuyor. Biz de hanımlar lokalimizle ve kadın meclisimizin yürüttüğü faaliyetlerle kadınlarımıza gereken önemi veriyoruz" dedi.
Kadınların etkin ve aktif hale gelmesini sonuna kadar desteklediklerini söyleyen Milletvekili Kılıç, "Ancak kadınların metalaştırılmasına ve istismar edilmesine de sonuna kadar karşı çıkıyoruz. Kadınlara hem her alanda var olabilecekleri hem de bir kadın olarak saygınlıklarını yaşayabilecekleri bir ortam hazırlanması gerekir" diye konuştu.
(SAM-SA)
18.04.2007 14:37 TSİ
Son Dakika › Yerel › Samsun'da Yerel Yönetimler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.