"Samsun'dan Sakarya'ya Cumhuriyet Yolculuğu" Paneli - Son Dakika
Yerel

"Samsun'dan Sakarya'ya Cumhuriyet Yolculuğu" Paneli

"Samsun\'dan Sakarya\'ya Cumhuriyet Yolculuğu" Paneli

Cumhuriyet'in 90'ıncı yılında Hendek Belediyesi ve Sakarya İlkadım Derneği işbirliği ile "Samsun'dan Sakarya'ya Cumhuriyet Yolculuğu" konulu panel gerçekleştirilecek.29 Ekim Salı günü Cumhuriyet'in ilanının 90'ıncı yılında düzenlenecek panele...

24.10.2013 10:18

Cumhuriyet'in 90'ıncı yılında Hendek Belediyesi ve Sakarya İlkadım Derneği işbirliği ile "Samsun'dan Sakarya'ya Cumhuriyet Yolculuğu" konulu panel gerçekleştirilecek.

29 Ekim Salı günü Cumhuriyet'in ilanının 90'ıncı yılında düzenlenecek panele Prof. Dr. Esin Dayı, Prof. Dr. Serpil Sürmeli, Prof. Dr. Enis Şahin ve Doç. Dr. Bünyamin Kocaoğlu panelist olarak katılacak.

Panel Başkanlığı'nı Prof. Dr. Enver Konukçu'nun yapacağı programda konuşmacı olarak Prof. Dr. Enis Şahin, Doç. Dr. Bünyamin Kocaoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Selçuk Ural katılacak.

29 Ekim Salı günü saat 15.00'te Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek programın koordinatörlüğünü Yrd. Doç. Dr. Emin Sezer yapacak. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, panele tüm Sakaryalıları davet etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Samsun'dan Sakarya'ya Cumhuriyet Yolculuğu' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement