Samsun Piazza'da 'Ödüllü Lezzet Günleri' - Son Dakika
Yerel

Samsun Piazza'da 'Ödüllü Lezzet Günleri'

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza, ünlü yemek yazarları Elif Korkmazel ve Ayşe Tüter ile lezzet dolu saatlerin yaşanacağı ödüllü yemek yarışması düzenliyor.

13.01.2014 10:34

Karadeniz'in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza, ünlü yemek yazarları Elif Korkmazel ve Ayşe Tüter ile lezzet dolu saatlerin yaşanacağı ödüllü yemek yarışması düzenliyor.

16 Ocak Perşembe günü Saat 14.00'te Samsun Piazza AVM'nin 1. kat etkinlik alanında düzenlenecek olan etkinlikte, Elif Korkmazel ve Ayşe Tüter mutfak sırlarını ve lezzetin püf noktalarını anlatacaklar. "Ödüllü Lezzet Günleri" isimli yarışmaya hünerine güvenen herkes katılabilecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler en geç 15 Ocak Çarşamba günü Saat 22.00'ye kadar Samsun Piazza'ya gelerek danışma bankosundan başvurularını yapabilecekler. Adaylar ayrıca, telefonla arayarak katılımcı isimlerini, iletişim bilgilerini ve hangi yöresel yemek ile katılacağını bildirebilecekler.

Pastadan kurabiyeye, börekten tatlı türlerine ve zeytinyağlılara kadar birçok lezzetin sunulacağı yarışma 16 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleşecek. Finalin ardından ilk üçe giren yarışmacılar yemeklerinin sunumu, görüntüsü ve tadına göre değerlendirmeye alınacak. Yarışmada dereceye girenlere Samsun Piazza'da hizmet veren Hisar mağazasından birbirinden değerli hediyeler kazanacak. Yarışmada birinciliği elde eden kişiye 9 parça mercury seramik tencere seti, ikinciye 12 kişilik 84 parça baget çatal, kaşık, bıçak seti, üçüncü olan yarışmacıya ise çelik platin elektrikli semaver hediye edilecek.

Bu arada, yarışmadan sonra arta kalan yemeklerin Samsun Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilite Merkezi'ne bağışlanacağı belirtildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Piazza'da 'Ödüllü Lezzet Günleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement