Sanat Halı Bölge Bayiler Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Sanat Halı Bölge Bayiler Toplantısını Yaptı

Türkiye'nin İhracat Şampiyonları Arasında Yer Alan Kartal Halı'nın Türk Halı Sektörüne Kazandırdığı Yeni Bir Halı Markası Sanat Halı Bölge Bayiler Toplantısını Yaptı

05.07.2010 17:08

Türkiye'nin ihracat şampiyonları arasında yer alan Kartal Halı'nın Türk halı sektörüne kazandırdığı yeni bir halı markası Sanat Halı bölge bayiler toplantısını yaptı. Katılımın yüksek olduğu toplantıya Türkiye'nin dört bir yanından bölge bayileri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Sanat Halı Yönetim Kurulu üyesi Fahrettin Kaplan, sektöre yeni bir marka kazandırmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirtti.

Fahrettin Kaplan, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Sanat Halı, Kartal Halı'nın ilkleri ve sağlamlığı üzerine kuruldu. Kartal Halı'nın temel ilkeleri olan iş ahlakı, özveri ve disiplin, kaliteden ve kaliteli hizmetten taviz vermeden çalışmak Sanat Halı'nın da temel ilkeleridir. Bugüne kadar, her zaman kaliteli mal ve kaliteli hizmet sunmak için büyük çaba sarf ettik. Bu anlayışımızı Sanat Halı olarak da sürdüreceğiz. Geleneklerine bağlı, yeniliklere ve eleştirilere açık özverili çalışmak Sanat Halı'nın öncelikleri arasında olacaktır. Kartal Halı olarak; Uzun yıllara dayanan sektörel birikimimiz ve kaliteden taviz vermeyen üretim anlayışımız sonucu Sanat Halı markası ile sektöre yepyeni bir çizgi kazandırmayı amaçlamaktayız. ?Halıda sanat? sloganıyla sektöre kazandırdığımız Sanat Halı markası ile Türk halı sektöründe farklı çizgilerimiz ve tüketici odaklı ürünlerimiz ile kısa zamanda iç piyasaya yeni bir soluk getireceğiz.'

Sanat Halının, iç piyasada, akrilik, polyster shaggy ve chinelle gibi farklı ürün gamlarıyla birden fazla koleksiyonla yer alacağı bildirildi.

Yeni koleksiyonların belirlendiği toplantıda bayiler birbirinden güzel halıları seçmekte zorlandığı gözlendi.

(MRT-ÜNS) - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sanat Halı Bölge Bayiler Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement