Sanatçı Filiz Uzun'dan 'Asrın Buluşması' Sergisi - Son Dakika
Yerel

Sanatçı Filiz Uzun'dan 'Asrın Buluşması' Sergisi

Giresunlu Ahşap Kakma Sanatçısı ve Giresun Dernekler Birliği Kültür Sanat Komisyonu Üyesi Filiz Uzun, İstanbul'da 'Asrın Buluşması' Adıyla 2 Ayrı Yerde Sergi Açacağını Bildirdi.

07.12.2010 16:16

Giresunlu ahşap kakma (Marküteri) sanatçısı ve Giresun Dernekler Birliği Kültür Sanat Komisyonu Üyesi Filiz Uzun, İstanbul'da 'Asrın Buluşması' adıyla 2 ayrı yerde sergi açacağını bildirdi.

Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, ilk serginin 14-19 Aralık tarihleri arasında İstanbul Taksim Metrosu Sergi ve Konferans Salonu'nda açılacağını belirtti.

İkinci sergisini Zeytinburnu Belediyesi'nin katkılarıyla 20-30 Aralık tarihlerinde gerçekleştireceğini vurgulayan Uzun, 'Sergide, ahşabın doğallığıyla portre, manzara ve hat sanatından oluşan 60 eser sergilenecek. Türk kültür ve sanat dünyamızda, önemli bir yere sahip olan ahşap kakma sanatı eserlerinden oluşan sergimizin, bu sanatı sevenlerin gözlerine ve gönüllerine müthiş bir ziyafet sunacağına inanıyorum. Sergimiz her gün 09.00 ile 20.00 saatleri arasında sanat severler tarafından ziyaret edilebilecek' dedi.

Uzun, ayrıca şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalarda kendisini yalnız bırakmayan başta Giresun Valiliği ve Vali Mustafa Yaman, ilçe belediye başkanları ile üyesi bulunduğu Giresun Dernekler Birliği'ne teşekkür ettiğini ifade etti.

(GL-DLK-YLZ) - GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sanatçı Filiz Uzun'dan 'Asrın Buluşması' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement