Sanatsal Kalıpçılık ve Döküm Kurs - Son Dakika
Yerel

Sanatsal Kalıpçılık ve Döküm Kurs

Aydıncık Belediyesi ve HEM Müdürlüğünün, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü desteğiyle açtığı "Sanatsal kalıpçılık ve döküm kursu" vatandaşlardan ilgi görüyor.

23.01.2015 16:27  Güncelleme: 16:35

Aydıncık Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü desteğiyle açtığı "Sanatsal kalıpçılık ve döküm kursu" vatandaşlardan ilgi görüyor.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erol Ateş, kursiyerlere mesleki yeterlilik kazandırmak, bireysel öğrenmeye rehberlik etmek amacıyla açılan kurstan başarılı sonuçlar elde ettiklerini söyledi.

Kurs sayesinde 3 boyutlu şekillendirme bilgisine sahip kursiyerlerin çağdaş sanat görüşü kazanmış birer meslek erbabı ve sanatkara dönüştüğünü belirten Ateş, sanatsal uygulama dersi modüllerini başarıyla tamamlayan kursiyerin yaşamında üç boyutlu formları şekillendirme ve tasarımına yer vereceğinden toplum içinde ve iş hayatında farklı bir konumda olacağını aktardı.

Ateş, "Kurs, bir çok sektöre hizmet vermektedir. Hediyelik eşya sektörü, park bahçe peyzaj mimarisi, otomotiv ve mobilya sanayi sektörlerden bazıları. Modelleme, kalıp ve döküm uygulamaları tasarım gücünü geliştirerek görsel sanat alanının birçok dallarına bu bilgi ve beceri ile istihdam sağlıyor" dedi. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sanatsal Kalıpçılık ve Döküm Kurs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement