Sanayi Sitesi'nde 'Hafriyat' Çalışması - Son Dakika
Yerel

Sanayi Sitesi'nde 'Hafriyat' Çalışması

Sanayi Sitesi\'nde \'Hafriyat\' Çalışması

Tavşanlı’da merakla beklenen sanayi sitesi konusunda somut gelişmeler yaşanıyor.

25.02.2014 12:41

Tavşanlı'da merakla beklenen sanayi sitesi konusunda somut gelişmeler yaşanıyor. Yüklenici firma hafriyat çalışmalarına başlarken Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Demirci, Mart ayında inşaat ihalesini sonuçlandırmak istediklerini kaydetti.

Küçük Sanayi Sitesi'nde hafriyat çalışmaları başlatıldı. Uzun zamandır projesi sürdürülen 466 iş yerinin yapılması için çalışmalara hız verildi. Medeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Demirci, Özerdemler firmasının yüklenici şirketle anlaşmaya vararak iş makineleriyle bölgede çalışmaya başladığını söyleyerek gelecek hafta esnafla geniş katılımlı bir toplantı düzenleyeceklerini kaydetti.

Yasin Demirci, "2 yıldır özlemini çektiğimiz küçük sanayi sitesi projesinde nihayet gözle görülür faaliyetler başlamıştır. 466 iş yerinin yapılması için çabalıyoruz. Daha önce ihalesini alan firmamız maalesef çalışmalarına başlayamamıştı. Bugün Özerdemler firması 3 adet 90 tonluk kepçeleri, 9 adet 70 tonluk araçla son sürat hafriyat çalışmalarına başladı. Allah nasip ederse önümüzdeki haftada inşaat çalışmaları için ihalemizi yaparak Mart ayında sonuçlandırmak istiyoruz. Burada gözümüzü korkutan tek unsur hafriyattı. Bu sıkıntıyı aşmış bulunmaktayız. Tavşanlı'ya yakışır bir sanayi sitesi oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Esnafımıza ve halkımıza hayırlı olsun" dedi. (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanayi Sitesi'nde 'Hafriyat' Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement