Şanlıurfaspor'dan Vali Küçük'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor'dan Vali Küçük'e Ziyaret

Şanlıurfaspor\'dan Vali Küçük\'e Ziyaret

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor Kulübünün yöneticileri ve teknik ekibini makamında kabul etti.

09.12.2015 16:42

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor Kulübünün yöneticileri ve teknik ekibini makamında kabul etti.

Vali İzzettin Küçük'ün makamında gerçekleşen buluşma, Şanlıurfaspor'un ve il çapındaki sportif faaliyetlerin konuşulduğu bir sohbet havasında geçti. Şanlıurfaspor'un Şanlurfa'nın en önemli markası olduğunu kaydeden Vali İzzettin Küçük, Tugay Kerimoğlu'nun takımın başına getirilmesiyle taraftarlarda da yeni bir heyecan oluştuğunu kaydetti. Ziyaret sırasında ayrıca, Vali İzzettin Küçük'e Şanlıurfaspor Kulübü yönetimi adına Kanuni Sultan Süleyman'ın emriyle yazılan ve Ahmed Karahisari mushaf-ı şerifi olarak bilinen, aslı Topkapı Sarayı'nda sergilenen Kur'an-ı Kerim'in kopyası hediye edildi.

Ziyarette Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt, Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu, yöneticiler Mehmet Büyükfırat, Şeyhmus Göçmez, Ahmet Öncel ve Antrenör Mehmet Gönülaçar yer aldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor'dan Vali Küçük'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement