Şanlıurfaspor, Güreşe De El Attı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor, Güreşe De El Attı

Şanlıurfaspor, Güreşe De El Attı

Şanlıurfaspor Kulübü, futbol ve basketboldan sonra güreşe de el atarak iki milli güreşçiyi bünyesine kattı.

02.10.2013 11:42

Şanlıurfaspor, Yönetim Kurulu üyesi ve GÜRBAĞ Beton sahibi iş adamı İsmail Bağıban'ın destek verdiği güreşçi gençler, Bağıban'ı ziyaret etti.

Bağıban'ın konuğu olan gençlere tam destek veren İş adamı Bağıban, maddi ve manevi olarak kendilerinin her türlü ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

Şanlıurfaspor İdari Menajeri Hakan Keşküş ve Güreş Antrenörü İsmail Çadırcı ile beraber Bağıban'dan destek sözü alan Güreşçi gençler mutlu olurken, hem okuyacak hem de Şanlıurfaspor bünyesinde müsabakalara katılacak.

GENÇLERE HER TÜRLÜ DESTEK SÖZÜ

Gençlerin malzemelerinden, tüm ihtiyaçlarına kadar her türlü imkânı sağlayacak olan İş adamı İsmail Bağıban, "Şanlıurfa'da sporun gelişmesi için her şeyi yaparım, yeter ki Urfa'dan yetenekli gençlerimiz çıksın ve şehrimizin ismini Dünya'ya duyursun" dedi.

Sporu çok sevdiğini belirten Bağıban, "Her türlü sportif faaliyeti izliyorum, Ata güreşimiz olan Güreş'inde ülkemizde çok önemli bir yeri var, yıllardır Güreşçilerimizin Haltercilerimizin elde ettiği başarılar işle övündük, onlarla gurur duyduk, bu gençlerimizden de isteğim, başarılı olmaları ve Dünya'da söz sahibi sporcular haline gelmeleridir, kendilerine her türlü desteği vereceğiz, gidip başka bir şehirde Güreş sporunu yapacaklarına kendi şehirlerinde yapsınlar, Hem Şanlıurfa hemde Şanlıurfaspor'un ismini tüm Dünyaya duyursunlar" diye konuştu.

GENÇLERDEN BAŞARI SÖZÜ

Şanlıurfaspor bünyesinde müsabakalara katılacakları için çok mutlu olduklarını söyleyen Hakan Murat Çankaya ve Murat Fırat, İsmail Bağıban'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz dediler.

Güreşçi gençler, "İsmail Bağıban abimizi inşallah mahçup etmeyeceğiz, müsabakalarda elde etiğimiz başarılar ile hem memleketimizi hem de Şanlıurfasporumuzun ismini duyuracağız, İsmail Bağıban'a bize vermiş olduğu desteklerden dolayı minnettarız, kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

ANTRENÖR DE GENÇ GÜREŞÇİLERE GÜVENİYOR

Güreş Antrenörü İsmail Çadırcı ise Murat Çankaya ve Murat Fırat'ın çok yetenekli gençler olduğunu belirtirken, "Hakan Murat Çankaya, 1 defa Türkiye şampiyonluğu, 2 defa Türkiye üçüncülüğü, 5 defa Milli olarak uluslar arası müsabakalara katıldı. 2 Uluslararası turnuvada Ülkemize madalya kazandırdı. Be sene de Türkiye adına Avrupa ve Dünya şampiyonasına katıldı.

Murat Fırat ise, 1 Türkiye birinciliği, 1 Türkiye ikinciliği ve 1 de Türkiye üçüncülüğü bulunuyor, 1 defa da milli olarak uluslar arası müsabakalarda ülkemizi temsil etti" dedi.

Genç Güreşçilerinden çok umutlu olduğunun da altını çizen Antrenör Çadırcı, onlara destek ve şans verilmesi halinde Şanlıurfa'nın ve Türkiye'nin adını Dünya'da duyuracaklarını söyledi.

Konuşmalar sonrasında Şanlıurfaspor forması giyen Güreşçi gençler, İş adamı İsmail Bağıban ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor, Güreşe De El Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement