Şanlıurfaspor Göksu İle Devam Kararı Aldı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor Göksu İle Devam Kararı Aldı

Şanlıurfaspor Göksu İle Devam Kararı Aldı

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, yaptığı toplantı sonrası mevcut hoca Ömer Can Göksu ile devam kararı aldı.

12.10.2013 13:26  Güncelleme: 14:27

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, yaptığı toplantı sonrası mevcut hoca Ömer Can Göksu ile devam kararı aldı. İstifa eden teknik hoca Raşit Çetiner'in ardından takımın teknik direktörlüğünü göğüsleyen Göksu, şimdiye kadar hiç maç kaybetmedi

Şanlıurfaspor tesislerinde toplanan kulüp yönetimi teknik direktör arayışlarından vazgeçtiğini deklare ederken, tam destek verdiği Ömer Can Göksu ile sezon sonuna kadar çalışmaya karar verdiğini açıkladı. Şanlıurfaspor, önceki yönetimin getirdiği Kemal Kılıç'tan sonra bir türlü takımı çalıştıracak iyi bir teknik adama denk gelmedi. Büyük umutlarla getirilen Bahri Kaya'dan da sonuç alamayan yeni yönetimin bu kez karar kıldığı Raşit Çetiner de aynı şekilde kendisinden beklenen performansı gösteremedi. Eylül ayındaki berabere kalınan Tavşanlı Linyitspor maçından hemen sonra istifa etmesi yönünde baskılara dayanamayıp, istifasını Kulüp Başkanı Fethi Şimşek'e sundu. Bu istifa ile hemen harekete geçen Şanlıurfaspor Yönetimi, istifa eden Teknik Direktör Raşit Çetiner'in yerini doldurmak için arayışa girdi. Şanlıurfaspor Yönetimi, bugüne kadar Mesut Bakkal, Mustafa Denizli, Hikmet Karaman, Yılmaz Vural, Levent Eriş, Nurullah Sağlam gibi isimlerle görüştüğü halde anlaşmaya varamadı. Son olarak Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'u çalıştıran Hikmet Karaman ile görüşmeye başlayan yönetim, Bursa'dan da eli boş döndü. Kulüp, bu arayışını sürdürdüğü esnada taraftarların da desteği ile önemli bir durumu fark etti. Raşit Çetiner'in istifa edip gittiği eylül ayının ortasından bu yana takım hiç yenilgi almamıştı. Kulübün bu durumu borçlu olduğu kişi ise Ömer Can Göksu'ydu.

ÖMER HOCA İLE YOLA DEVAM

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, dün bir basın toplantısı düzenleyip yardımcı teknik hoca ile yola devam kararı aldığını açıkladı. İşte yapılan açıklama: "Ömer Can Göksu hoca ile yola devam edeceğiz. Yaptığımız toplantı sonra Ömer hocamıza güvenoyu çıktı, kendisine yönetim kurulu olarak güveniyoruz, Şanlıurfaspor'da şuana kadar çok başarılı bir grafik çiziyor, yönetim kurulu olarak ta sezon sonuna kadar kendisi ile yola devam edeceğiz. Şanlıurfaspor'a katkısının olacağını düşünüyoruz. Şanlıurfaspor'un başında çıktığı maçlarda oynattığı oyunlar bizleri, taraftarı ve Kamuoyunu memnun etmiştir. Şanlıurfaspor, Ömer hocanın kariyeri açısından da önemli bir hedef olacaktır diye ümit ediyoruz. Bugün itibari ile Futbolcular kulüpte toplanarak kendisinin başında olduğu idmanlar başlayacaktır. Yine bugün itibari ile kendi ekibini oluşturarak yola devam edecektir. Şanlıurfaspor yönetim kurulu olarak kendisine başarılar diliyoruz."

ÖMER CAN GÖKSÜ KİMDİR?

Uzun seneler amatör lig ekiplerinde forma giydikten sonra 1995-96 sezonunda 3. Lig ekiplerinden Tokatspor'la profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak buraya transfer olan Ömer Can Göksü, 3 sezon forma giydikten sonra faal futbol kariyerini noktaladı. Futbol kariyerinin yanında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni olmak için eğitimini sürdüren Göksü, 2000-2001 yılında futbolla birlikte öğretmenliğe de veda etti. Bu kez teknik direktörlük kariyeri başlayan Göksü, Tokatspor'da altyapı antrenörü olarak görev almaya başladı. 2005-2006 sezonunda aynı görevi İstanbulspor'da üstlendi. Bu görevi kabul etmesinden iki ay sonra as takım teknik direktörü Uğur Tütüneker'in bu görevden ayrılmasından sonra bu göreve getirildi ve bu görevini 1,5 sezon boyunca sürdürdü.

2007-2008 sezonundan Antalyaspor'da yardımcı antrenörlük görevini üstlendi. 2008-2009 sezonunda aynı göreve Konyaspor'da getirildi ve bir sezon sonra buradan da ayrıldı.

2009-2010 sezonunda aynı göreve Çaykur Rizespor'da getirildi ve burada Oktay Çevik'in yanında görev yaptı. Çevik'in görevden alınmasından sonra göreve devam eden Ömer Can Göksu'ya Çevik tarafından takıma bir katkısı yok diye suçlamalar yönlendirildi. Bu suçlamaya rağmen 2010-2011 sezonunun sonuna dek bu görevde kaldı. Kasım 2011 tarihinde ise İstanbul Güngörenspor teknik direktörü Fahrettin Genç'in görevine son verilmesinden sonra bu göreve getirildi. Göksü son bir yıl içerisinde ise Şanlıurfaspor'da teknik direktör yardımcılığı yapıyordu.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor Göksu İle Devam Kararı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement