Sarıgöl Belediyesi Tarafından Yaptırılan 4 Eylül Parkı Açıldı. - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Belediyesi Tarafından Yaptırılan 4 Eylül Parkı Açıldı.

Sarıgöl Belediyesi Tarafından Yaptırılan 4 Eylül Parkı Açıldı.

Sarıgöl Belediyesi tarafından yeniden tasarımı yapılan 4 Eylül Parkı ve dinlenme tesisleri düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

10.03.2014 17:02

Sarıgöl Belediyesi tarafından yeniden tasarımı yapılan 4 Eylül Parkı ve dinlenme tesisleri düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Düzenlenen törene CHP'li Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, CHP Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Yusuf Özkan, MHP Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk, Sarıgöl Eski Belediye Başkanı Hasan Ülgen, CHP Sarıgöl İlçe Başkanı Ahmet Akşehir, Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, Sarıgöl Avcılar ve Atıcılar Spor Derneği Başkanı Hüseyin Aktaş ve çok sayıda davetli katıldı. Sarıgöl Belediyesi tarafından yaptırılan 230Metrekarelik modern sosyal tesislerin Sarıgöl Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği'ne verildiğini ifade eden Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı" Ben, iki dönem belediye başkanlığı yaptım. Seçimlere kadar başkanınızım, Sarıgöl bana iki kez onurlu başkanlık görevi verdi. Teşekkür ederim. Belediye başkanı olarak geride güzel eserler kazandırmak kadar güzel olay olamaz. 'dedi. Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı,4 Eylül Parkı'nın atıl durumda olduğunu belirterek' 'Belediye olarak bu parkımız içerisine 230Metrekarelik alan üzerine 175 bin TL, sosyal tesisi yaptık. Parkının düzenlenmesiyle birlikte 300Bin TL harcama yaptık. Bu parkımızı Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği'nin kullanımına verdik. Hayırlı olsun. Bu sosyal tesisimi, ilçe halkına ve sanayi esnafına da hizmet verecek." dedi. Sarıgöl Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Hüseyin Aktaş avcıların güzel bir sosyal tesisi olması bizleri sevindirdi. Tesislerimiz tüm halkımıza açıktır. Başkanımızı teşekkür ederim.' 'dedi. Sarıgöl Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği'nin yeni sosyal tesislerinin açılış kandelası centilmenlik içeresinde, CHP'li Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, Sarıgöl CHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Özkan, Sarıgöl MHP Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk, Sarıgöl Eski CHP Belediye Başkanı Hasan Ülgen ve Sarıgöl Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Hüseyin Aktaş tarafından kesilerek hizmete açıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Belediyesi Tarafından Yaptırılan 4 Eylül Parkı Açıldı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement