Sarıgöl'de İlköğretim Haftası Çoşkulu Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de İlköğretim Haftası Çoşkulu Kutlandı

Sarıgöl\'de İlköğretim Haftası Çoşkulu Kutlandı

Sarıgöl'de okulların başlaması ile birlikte Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nda İlköğretim Haftası düzenlenen bir törenle kutlandı.

16.09.2013 11:48

Sarıgöl'de okulların başlaması ile birlikte Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nda İlköğretim Haftası düzenlenen bir törenle kutlandı.

Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nda 2013-1014 Öğretim yılı nedeniyle düzenlenen İlköğretim Haftası etkinliklerine Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Belediye Başkanı Ömer Karcı, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Konuk, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen İbrahim Doğru, İlçe Milli Eğitim Vekili Savaş Muratoğlu, İlçe Müftüsü Mustafa Kocakurt, okul müdürleri katıldı. Okulların açılması ile ilgili bir konuşma yapan Mimar Sinan İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Yarcı, "Yeni eğitim ve öğretim yılı tüm öğrencilerimize kutlu olsun. Okullar, aile yuvası gibidir. Okula yeni başlayan kardeşlerimize yardımcı olalım. Okullarımız çocuklarımızı eğitim yuvalarıdır. Buralarda alınan bilgiler ve beceriler çocuklarımıza yön vermektedir." dedi. Düzenlenen kutlama programında Sarıgöl Belediyesi Halk Oyunları ekibi de davetlilere ve öğrencilere halk oyunları sundu. Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç da öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de İlköğretim Haftası Çoşkulu Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement