Sarıkamış Kaymakamı Gürbüz Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Kaymakamı Gürbüz Muhtarlarla Buluştu

Sarıkamış Kaymakamı Gürbüz Muhtarlarla Buluştu

Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Öğretmenevi Toplantı Salonunda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

31.12.2013 12:45  Güncelleme: 12:43

Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda, ilçeye bağlı köylerdeki yol, su, okul, lojman, kanalizasyon ve benzeri konularla ilgili sorunlar masaya yatırıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Muhammed Gürbüz, Sarıkamış'ın Türkiye'nin çok önemli bir ilçesi olduğunu, burada yaşayan herkesin bunun farkında olması gerektiğini söyledi.

Son zamanlarda ilçesinin gelişmesi ve kalkınması adına önemli çalışmalar yapıldığına İfade eden Kaymakam Muhammed Gürbüz, "Şehitler diyarı ve turizm cenneti olan ilçemizin marka kent olması için gece gündüz kurum amirleriyle birlikte projeler üreterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Gürbüz, "Bizler kamu kurumları, sivil toplum örgütleri, muhtarlarımız, esnaflarımız vatandaşlarımız bir bütün olarak küçük şeylerle uğraşıp enerjimizi harcama lüksümüz yok. Hepimiz şühedanın yattığı bu topraklara layık şekilde davranıp ilçemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturmalıyız. 3-5 Ocak tarihlerinde yapılacak Sarıkamış şehitleri anma etkinliklerinde bütün muhtarlarımızı, esnaflarımızı, vatandaşlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Daha sonra muhtarlara, Sarıkamış şehitlerini anma etkinlikleri için davetiyeleri verildi, yemek ikramında bulunuldu.

Toplantıya; İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Doğanay, Özel İdare Müdürü Doğan İşçi, İl Genel meclisi üyeleri Zeynel Çamlı, Hacı Ateş, Harun Karslı ile muhtarlar katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Kaymakamı Gürbüz Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement