Sarıkamış'ta Hayırseverler Mesire Alanı Yapıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sarıkamış'ta Hayırseverler Mesire Alanı Yapıyor

14.07.2015 15:47

Sarıkamış ilçesinde hayırsever vatandaşlar tarafından mesire alanı yaptırılacağı belirtildi.

Sarıkamış ilçesinde hayırsever vatandaşlar tarafından mesire alanı yaptırılacağı belirtildi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, devlet, özel sektör ve hayırsever vatandaşların yaptığı yatırımlarla ilçenin her geçen yıl güzelleşerek geliştiğini söyledi.

Hayırseverler tarafından ilçe merkezine mesire alanı yapıldığını belirten Toksoy, "Belediye olarak ilçemizdeki altyapı, çevre düzenlemesi, yeşil alan çalışmalarına çok önem veriyoruz. Bu manada ilçemiz dışında yaşayan hemşehrilerimizin şühedanın yattığı topraklara katkı sunma çabası bizleri çok mutlu ediyor. Hemşehrilerimiz İrfan Koç ile Şefik Kaya, ilçe merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Acısu mevkisinde mesire alanı yaptırıyor. Kendilerine Sarıkamış halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

İçinde kaynak suyu akan şadırvan ve dinlenme yerlerinin olduğu yaklaşık bin metrekare alan üzerine inşa edilecek mesire yerinin bir ayda tamamlanması planlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Hayırseverler Mesire Alanı Yapıyor - Son Dakika


Advertisement