Şarkıcı Gökhan Akar, İzmir'de Gönül Kahvesi'nde Dinleyicileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Şarkıcı Gökhan Akar, İzmir'de Gönül Kahvesi'nde Dinleyicileriyle Buluştu

Şarkıcı Gökhan Akar, İzmir\'de Gönül Kahvesi\'nde Dinleyicileriyle Buluştu

İzmir'in gözde eğlence mekanlarının bulunduğu Alsancak semtinde bulunan Gönül Kahvesi'nde Radyo Pause'dan canlı yayınla izleyiciye ulaşıldı.

07.08.2012 11:58

İzmir'in gözde eğlence mekanlarının bulunduğu Alsancak semtinde bulunan Gönül Kahvesi'nde Radyo Pause'dan canlı yayınla izleyiciye ulaşıldı. Geceye konuk olan son günlerin başarılı şarkıcısı Gökhan Akar, sanatçının bir çizgisi olması gerektiğini söyledi.

İzmir'in Alsancak semtinde bulunan Gönül Kahvesi'nde düzenlenen gecede, Ömer Köroğlu hayranları şiir ve hikaye dinlerken, Gökhan Akar da parçalarını

seslendirdi. Akar ve Köroğlu hayranlarının akın ettiği gecede, çok sayıda kişi kapıdan geri dönmek zorunda kaldı.

İşletmeci Ertan Akamca, "Bu gecede sorun yaşanmaması için rezervasyon yapılarak gelinmesini istedik ancak çok talep oldu. Gelip de dönmek zorunda kalan müşterilerimizden özür dileriz" şeklinde bir açıklama yaptı.

İzmirli

sanatçı Gökhan Akar, Ömer Köroğlu ile birlikte sahne aldı ve

sevilen parçalarını dinleyicileriyle

paylaştı. Ömer Köroğlu 'Vesaire Hatıra Defteri' adlı ikinci kitabını imzaladı ve duygularını şöyle paylaştı: "Dinleyenlerim ve okurlarımla yan yana olacağım bir yer oldu. Çok mutluyum."

Radyo Pause Genel Müdürü Ferhat Kar da, "İzmirli dinleyenlere farkı geceler yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha farklı sanatçıları Gönül Kahvesi'ne getirip İzmir'li dostlarımızla buluşturacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şarkıcı Gökhan Akar, İzmir'de Gönül Kahvesi'nde Dinleyicileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement