
Tekirdağ Şarköy Uçmakdere yamaç paraşütçüleri yardımlaşma-dayanışma buluşması gerçekleşti.
625 mt Rakımlı Nişan tepe'den 4 farklı atlayış noktasından ayvasıl koyuna 10 ile 60 dakikalık inişler gerçekleştiren sporcular Fethiye Babadağ yerine uçmak dereyi tercih ediyorlar.
Türkiye'nin her bölgesinden 30'a yakın Üniversite ve Özel Havacılık kulübünden 300 sporcunun katıldığı ve gökyüzünü renklendirdiği buluşma için Kulüp üyesi Faruk Esen geceyi çadırlarda geçireceklerini ve Doğa ve Havacılık sporunu bir arada bir dizi etkinliklerle kutlayacaklarını ifade etti.
Yamaç paraşütü buluşmasında en yaşlı üyelerinden 56 yaşındaki Nedim Aksu, 18 yıldır yamaç paraşütü yaptığını, THK'da gerekli eğitimleri aldığını ve şu anda eğitimci olarak keyifle bu sporu yaptığını ve gençlere yamaç paraşütü sporunu tavsiye etti.
(...)
06.05.2012 08: 43: 17
TSI
NNNN - TEKİRDAĞ
Son Dakika › Yerel › Şarköy'e Bağlı Uçmakdere Köyü, Trakya'nın Önemli Yamaç Paraşütü Noktalarından Biri Haline Geldi. - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.