Sbs'ye Girecek Öğrencilere Moral Motivasyon Semineri - Son Dakika
Yerel

Sbs'ye Girecek Öğrencilere Moral Motivasyon Semineri

Özel Mutafoğlu İlköğretim Okulu, Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) girecek öğrencilerine yönelik moral motivasyon semineri düzenledi.

21.02.2012 10:28

Özel Mutafoğlu İlköğretim Okulu, Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) girecek öğrencilerine yönelik moral motivasyon semineri düzenledi.

Özel Mutafoğlu İlköğretim Okulundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Özel Mutafoğlu İlköğretim Okulu ve Mutlu Çocuklar Derneği işbirliği ile düzenlenen seminerde öğrencilere sınav öncesi moral motivasyonu sağlayacak sunumlar yapıldı.

Özel Mutafoğlu İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminerin sunumunu yapan Mutlu Çocuklar Derneği Genel Sekreteri Serdar Peker, hayalleri ve hedefleri olan insanların başarıya ulaşmak için çok çalıştıklarını örnek vererek anlattı.

Dili iyi kullanabilmek için çok kitap okumak gerektiğine dikkati çeken Peker, SBS'ye hazırlanmanın püf noktalarına değindi. İdeal uyanma saatinin 06.30 olduğunu belirten Peker, fazla uyumanın, müzikle ders çalışmanın, cep telefonuyla fazla meşgul olmanın, duygusal problemlerin başarıyı engelleyeceğini kaydetti.

Özel Mutafoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Erol Özdem ise "Sınav yaklaştıkça bu tür seminerlerin artırılması gerektiğini düşünüyorum, öğrencilerimizden de bu yönden talepler geliyor. Bu seminerin gerçekleşmesinde emeği geçen Mutlu Çocuklar Derneğine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sbs'ye Girecek Öğrencilere Moral Motivasyon Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement