Seda Diker Buca'da Kitap Kulübü'nün Konuğu Oldu - Son Dakika
Yerel

Seda Diker Buca'da Kitap Kulübü'nün Konuğu Oldu

Seda Diker Buca\'da Kitap Kulübü\'nün Konuğu Oldu

Buca Belediyesi’nin, ülkenin sevilen yazarlarını vatandaşlarla buluşturmak için hayata geçirdiği ’Kitap Kulübü’ projesinin ikinci konuğu Seda Diker oldu.

27.03.2015 10:35

Buca Belediyesi'nin, ülkenin sevilen yazarlarını vatandaşlarla buluşturmak için hayata geçirdiği 'Kitap Kulübü' projesinin ikinci konuğu Seda Diker oldu.

Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu'nda okurları ile bir araya gelen Kişisel Gelişim ve İkili İlişkiler Koçu Seda Diker, yapılan söyleşinin ardından son kitabı Duygu Simyacısı'nı okurları için imzaladı.

Bucalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Seda Diker, kişisel gelişim ve ikili ilişkiler hakkında bilinmeyenleri kendi hayatından örnekler sunarak okurları ile paylaştı. Diker, söyleşinin son bölümünde ise, Bucalı sevenlerinin sorularını yanıtladı. Söyleşinin ardından Diker, 'Duygu Simyacısı' isimli son kitabını da okurları için imzaladı. Diker, Bucalı okurları ile birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Söyleşi ve imza gününün ardından Buca Belediyesi Kültür Müdürlüğü Koordinatörü Tuğba Saçaklı, Seda Diker'e teşekkür ederek çiçek verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seda Diker Buca'da Kitap Kulübü'nün Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement