Şehit Hüseyin Taşkın İçin Mevlid-İ Şerif Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Şehit Hüseyin Taşkın İçin Mevlid-İ Şerif Okutuldu

Şehit Hüseyin Taşkın İçin Mevlid-İ Şerif Okutuldu

Şırnak’ta, 17 Nisan 2007’de teröristlerle girilen çatışmada Şehit düşen Hüseyin Taşkın için Tekke Camii’nde mevlit okutuldu.

18.04.2014 13:09

Şırnak'ta, 17 Nisan 2007'de teröristlerle girilen çatışmada Şehit düşen Hüseyin Taşkın için Tekke Camii'nde mevlit okutuldu.

Taşkın ailesi tarafından okutulan Mevlid-i Şerif'e Hüseyin Taşkın'ın arkadaşları, aile dostları ve kalabalık bir cemaat katıldı. Öğle namazından sonra okunan mevlitten sonra konuşan Hüseyin Taşkın'ın ailesi "Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Akan kan dursun. Barış içinde yaşayalım. Bölücülerin Allah belasını versin" diyerek duygularını dile getirdiler.

Şehit Hüseyin Taşkın'ın Cumhuriyet Meydanı'ndaki cenaze törenine 10 bin kişi katılmış ve bugüne kadar görülen en yüksek katılımlı cenaze töreni gerçekleşmişti. Taşkın, vatani görevini Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'nda bomba atar nişancısı olarak yapıyordu. 17 Nisan 2007 günü Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi Küpeli Dağı mevkiinde PKK terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düşmüştü. İlçe meydanında düzenlenen törende terör örgütüne lanet yağarken, şehit ailesinin acı dolu ağıtları yürekleri parçalamıştı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Hüseyin Taşkın İçin Mevlid-İ Şerif Okutuldu - Son Dakika


Advertisement