Şehit ve Gazi Ailelerinden, Aslan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şehit ve Gazi Ailelerinden, Aslan'a Ziyaret

Şehit ve Gazi Ailelerinden, Aslan\'a Ziyaret

Diyarbakır Şehit Aileleri İle İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Çokur, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'ı ziyaret etti.

11.04.2016 10:01

Diyarbakır'a Batman'dan atanan Hasan Aslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Diyarbakır Şehit Aileleri İle İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Çokur ve yönetim kurulu üyeleri, Aslan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aslan, "Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Şehitlik yüksek ve kutsal bir makamdır. Bizim de onların ruhunu mesut, bahtiyar etmek için bizden razı edebilmemiz için onların hangi uğurda şehit olduklarını bilerekten onların ruhlarının şad olması için mücadele etmeliyiz, çaba sarf etmeliyiz. Çünkü bunlar şehitlerimizin bizden bekledikleridir. Aynı heyecanla şehit ve gazi yakınlarına yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şehitler, gaziler ve yakınları için ne yapsak azdır. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Şehit, gaziler ve yakınları her zaman el üstünde tutulmalıdır. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sağlık sıhhat versin." dedi.
Ziyaret, baş başa gerçekleşen görüşmenin ardından son buldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şehit ve Gazi Ailelerinden, Aslan'a Ziyaret - Son Dakika


Advertisement