Şehitkamil'den Kent Gönüllülerine Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil'den Kent Gönüllülerine Teşekkür

Şehitkamil\'den Kent Gönüllülerine Teşekkür

yürüttüğü Kent Gönüllüleri Projesi kapsamında birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan 320 üzerinde üniversite öğrencisi, törenle sertifikalarına kavuştu.

29.05.2012 11:46

Şehitkamil Belediyesi'nin Gaziantep Üniversitesi ile

yürüttüğü Kent Gönüllüleri Projesi kapsamında birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan 320 üzerinde üniversite öğrencisi, törenle sertifikalarına kavuştu.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen sertifika törenine; Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yavuz Coşkun, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ile birlikte Gaziantep Üniversitesi'nde görevli birçok öğretim üyesi ve kent gönüllüsü öğrenciler katıldı.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BİZE TÜM İMKANLARI ARDINA KADAR AÇTI

Sertifika töreninde kent gönüllüsü öğrenciler adına konuşma yapan Yunus Emre Argın, "Kent Gönülleri Projesi kapsamında aldığımız görevler bizlere üniversite hayatımız sonrasında atılacağımız iş dünyası için büyük bir tecrübe kazandırdı. Üstlendiğimiz sosyal sorumluluk görevleri bizlere eşsiz bir manevi huzur yaşattı. Ben bu vesile ile kent gönüllüsü arkadaşlarım adına bizlere bu imkanı sunan hocalarımıza ve çalışma sahalarında tüm imkanları ardına kadar açan Şehitkamil Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunmak istiyorum" dedi.

Gaziantep'te kurumlar arasında ortak akılla gerçekleştirilen projelerin şehrin gelişimi adına büyük bir fayda sağladığını belirten Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun da, "Şehitkamil Belediyesi ve değerli Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu ile çalışmak ve yenilikler üretmek bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

Kent Gönüllüleri Projesi'ne katılan, bu projeye emek ve gönül veren herkesi yürekten kutlayan Coşkun, şunları söyledi: "Proje kapsamında görev yapan öğrencilerimiz birçok farklı kulvarda kendilerine yeni değerler ve bilgiler kattı. Bu ve buna benzer projelerin gelişmesi adına Gaziantep Üniversitesi olarak her desteği vermeye hazırız."

BAŞKAN FADILOĞLU'NA TEŞEKKÜR PLAKETİ SUNULDU

Sertifika töreni öncesinde kent gönüllülerine seslenen Şehitkamil Belediye Bakanı Rıdvan Fadıloğlu; "Kent Gönülleri Projesi kapsamında görev yapan tüm arkadaşlarımızla Şehitkamil ailemizden bir fert gibi çalışarak büyük hizmetler ürettik. Projemiz gönüllülük esasına dayanmasına rağmen tüm arkadaşlarımız yeri geldiğinde gecesinden gündüzüne kadar bizimle birlikte hizmet ürettiler" ifadelerini kullandı.

Fadıloğlu, tüm kent gönüllüsü arkadaşlarla ve bu projeye başından beri büyük emek ve destek veren başta Gaziantep Üniversitesi Rektörü Sayın Yavuz Coşkun olmak üzere Rektör yardımcıları, Gaziantep Üniversitesi'nde görev yapan öğretim görevlisi hocalar ve projeye emek veren tüm katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Rıdvan Fadıloğlu'na, projeye olan katkı ve desteklerinden dolayı Rektör Yavuz Coşkun tarafından teşekkür plaketi sunuldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil'den Kent Gönüllülerine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement