Seka'da Osmanlı Türkçesi Kursu Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Seka'da Osmanlı Türkçesi Kursu Başlıyor

Seka\'da Osmanlı Türkçesi Kursu Başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanat Edebiyat Kültür Akademisi’nde (SEKA) Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen kurslara bir yenisi daha eklendi.

20.01.2015 15:10

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanat Edebiyat Kültür Akademisi'nde (SEKA) Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen kurslara bir yenisi daha eklendi. Sanat Edebiyat Kültür Akademisi'nde(SEKA), 2 Şubat Pazartesi gününden itibaren Osmanlı Türkçesi kursu başlayacak.

Her hafta pazartesi ve çarşamba günleri 18.00-21.00 saatleri arasında düzenlenecek olan Osmanlı Türkçesi kursları için başvurular www.tdedkocaeli.org.tr adresinden online olarak yapılacak. Bir aylık eğitimin sonunda sertifika verilecek olan kurs ücretsiz olacak. Öte yandan TDED Kocaeli Şubesi'nde her salı ve perşembe 18.00-21.00 saatleri arasında Diksiyon ve Hitabet Kursu, cuma günleri İngilizce Kursu, pazar günleri 14.00-17.00 saatleri arasında Farsça Kursu veriliyor.

TDED Kocaeli Şubesi'nde her cumartesi Dr. Erdoğan Akkanat ile saat 10.00'da Ney ve aynı gün saat 13.00'te Tarihi Türk Müsıkisi Topluluk çalışmaları gerçekleştiriliyor. Hoca Ahmet Yesevi'nin Divan-ı Hikmet'ini Dr. Ali Vasfi Kurt ile saat 14.00'te okunmaya başlıyor. Her 15 günde bir de Şiir Dinletisi programı gerçekleştiriliyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seka'da Osmanlı Türkçesi Kursu Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement